Camping KroatiŽ
 1 mening over Camping Pineta (hr)Schrijven - Printen  

laagste / gemiddelde / hoogsteReceptie7 / 7 / 7Netheid8 / 8 / 8Veiligheid7 / 7 / 7
Natuur8 / 8 / 8Activiteiten6 / 6 / 6Diensten7 / 7 / 7Accommodatie7 / 7 / 7

 1. 
ingrid - 51 jaar - familie - Nederland
 Verblijf : Juli 2008 - 24 dagen - toegevoegd 07.01.2011
 Sterke punten : De plekken aan zee zijn groot, je mag zelf weten hoeveel ruimte je nodig hebt. De plaatsen aan zee zijn plekken met veel zon en een paar bomen. Maar goed wij komen voor de zon en vinden dat heerlijk en het windje van zee maakt het heel aangenaam. Er zijn ook plekken onder de bomen, maar dan zit je verder van de zee. Kinderen konden heerlijk spelen in water of op het strand, vanaf de caravan konden we ze in de gaten houden !
Fazana ligt op 15 min. wandelen vanaf de camping. Erg gezellig, met terrasjes en er is vaak wat te doen 's avonds, je loopt er zo even heen over een pad langs de zee. Er heerst rust op de camping en er is van alles te zien. Er is een kampwinkel voor brood, melk, groente e.d. In 2009 zijn we er ook geweest. Na een jaartje ItaliŽ gaan we er in 2011 waarschijnlijk weer heen !

 Zwakke punten : Voor kinderen weinig vertier, maar goed kinderen hoeven ook niet vermaakt te worden door een animatieprogramma toch ? Wie van varen, zwemmen, snorkelen en rust houdt is hier prima op z'n plek! Kinderen maakten forten van stenen en beschilderden de stenen met waterverf, heerlijk toch.
Electra moet van ver gehaald worden, net als water wanneer je een plek aan zee hebt! Neem voldoende tuinslang en snoer voor je electra mee. Verder kan het er erg spoken, stormbanden is een must !
Receptie : 7
Netheid : 8
Veiligheid : 7
Activiteiten : 6
Diensten : 7
Accommod. : 7
Natuur : 8Home
© 2004 Camping KroatiŽ